top of page

Hartelijk dank voor uw genereuze bijdrage aan Stichting BelKlus!

shutterstock_1815624641_edited.jpg
UW STEUN MAAKT ECHT EEN VERSCHIL

Dankzij geweldige mensen zoals u kunnen wij onze belangrijke missie voortzetten om senioren en mensen met een fysieke beperking te helpen zelfredzaam te blijven en eenzaamheid te bestrijden.

Uw steun maakte het mogelijk om meer klusjes uit te voeren in en om het huis voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Dankzij uw donatie is het voor ons ook mogelijk om de benodigde investeringen te maken, zodat elke ontvangen euro nog efficiënter ingezet kan worden. Dit alles draagt bij tot het uitvoeren van allerhande kleine klusjes bij u in de woning en het verminderen van eenzaamheid en verlaging van energieverbruik, het bevorderen van zelfredzaamheid en langer en veiliger zelfstandig te blijven wonen.

Uw voortdurende steun inspireert ons terwijl we uitkijken naar duurzame samenwerking. Samen maken we een wezenlijk verschil.

Met hartelijke dank,

 

Bob Out
Voorzitter van het bestuur
Stichting BelKlus

Picture1.png

Andere manieren waarop u kan helpen

Fondsenwerving

Maak een verschil met het werven van fondsen of het assisteren bij het organiseren van fondsenwerving activiteiten en/of evenementen.

Belklus nieuwe bus - meat team.PNG
Word Vrijwilliger

Van vrijwilliger worden voor het uitvoeren van kleine klusjes, of het te woord staan van hulpbehoevende aan de telefoon, er zijn vele manier waarop u senioren en mensen met een fysieke beperking kunnen helpen.

bottom of page